Bu hafta sonu çok güzel koşmak şansım oldu, ve onun için parkur hazırlayan Beyaz kardeşlere ve Ali Başol'a teşekkür ediyorum.
Bu parkurda birkaç interesan rota seçenek vardı. Özellikle 4-5 ve 7-8 ayak hakkında biraz tartışmak isterim.
Split time de yardımcı oluyorlar. 7-8 ayakta(çok hızlı kros koşucu olmama rağmen) en iyi zaman gösterdiğim için sanırım en iyi rotayı seçebildim. 4-5 ayak hakkında emin değilim, ama sanırım bana göre en rahat rotaydı.
İşte ekte koştuğum rota. Yeşil çizgi-hızlı koştuğum bölümler, kırmızı çizgi yavaşladığım bölümler.
İyi akşamlar
Tatiana Kalenderoğlu
iog tarafından eklenilen resim:
Mesaj Tarihi 18.03.2009 11:48
Bu rotaya göre 4'ten 5'e giderken üst patikayı seçmemeliydin. Alttaki patikayı tercih etmen gerekirdi diye düşünüyorum. Patikanın yukarı kıvrıldığı yerden eşyükseltiden düz devam etmeli ve vadinin yükselişiyle birlikte (belki patikayı da bularak patika kesişimine doğru çıkman gerekirdi.Yine patika kesişiminden düz bir hat çizilebilirdi.
Bende 4'ten 5'e giderken yukarıdaki patikayı kullandım. Ancak 9'un olduğu yerden devam ettim. Hafifçe vadiye indim ve çıktım. Tepenin tam üzerine çıkmadan burnun üzerindeki terastan geçerek neredeyse düz bir hat çizerek gittim.
Sevgiler
Ali Kılınç
Sevgiler
Ali Kılınç
Yazar
RE: 15.03.2009 İ.O.G Pazar Parkuru Değerlendirmeleri
bende ist teki parkurum bu olmuştu tabi bu harita biraz ufak parkur ise çok basit geldi bana bende şuan hedef konulmayan haritanın en kuzey batısındaki hedefleri toplarken sanırım biraz dışarı çıkm ışım 25 dk gitti
tabi bu bne için ilk olmuştu umarım sonuncuda olur